• Hakkımızda

  • Mehmet Usta'nın Mutfağından




Gazianteplilerin ve Gaziantep'e yolu düşmüş insanların yakından tanıdığı Küşlemeci Mehmet Usta namıya bilinen Mehmet Kör,1972 yılında kebap ustası olarak sektöre atıldı.

Çok uzun süre kebap ustası olarak adını ve lezzetini duyurdu. 40 yıllık tecrübe ve birikim, onu kendi sahasında markalaşmaya kadar ilerletti.  

Bilhassa küşleme dediğimiz etin en özel yerinden alınıp damak zevkimize sunulan kebap çeşidi ile Küşlemeci Mehmet Usta'nın şöhreti Gaziantep sınırlarının dışına taştı. 

Küşlemeci Mehmet Usta'nın oğlu 2. kuşaktan Yunus Kör, babasından öğrendiği lezzet sırlarıyla aynı yoldan yürümeye ve  bu lezzet bayrağını babasıyla birlikte taşımaya devam ediyor.

Küşlemeci Mehmet Usta'nın mekanına gittiğinizde kendinizi hem ferah bir mekanda bulacaksın hem de işine çok bağlı, sizlere severek hizmet eden bir ekibin sıcaklığıyla kendinizi evinizde hissedeceksiniz. 

Lezzet ve ustalıkta çıtayı her daim çok yükseklerde tutan Küşlemeci Mehmet Usta, zaman içerisinde Gaziantep ilinin, küşlemede adeta sembolü haline gelmiştir.
 
Sadece Gaziantep halkının değil aynı zamanda şehrimize misafir gelen turistlerin , sanatçıların, bilim-kültür-spor dünyasından tanınmış isimlerin hatta politikacıların uğramadan gitmedikleri bir mekan düzeyine ulaşmıştır.
 
İşte o en çok sevilen Kebap Çeşitlerimiz: 
 
Acılı ve Sade Küşleme Çeşitleri
Acılı ve Sade Kuşbaşı Çeşitleri
Acılı ve Sade Kıyma Çeşitleri
Simit Kebabı
Tavuk Şiş Kebabı
Yunus Usta'nın Speciali
özel sos ve baharatlı salata